Clinics

M.S.R.V. Saurus biedt bedrijven, scholen en groepen de uitgelezen mogelijkheid een origineel en sportief uitje te ondernemen. In het roeien spelen samenwerking en doorzettingsvermogen de belangrijkste twee rollen. Een roeiclinic is dus de ideale manier om samen de uitdaging aan te gaan en elkaar beter te leren kennen. Saurus biedt de middelen en ondersteuning om dit te begeleiden. Ons team is bereid een clinic op maat aan te bieden die volledig voldoet aan uw wensen. Niet slechts samen roeien, maar bijvoorbeeld een borrel of barbecue achteraf vallen binnen de mogelijkheden. Door het aanbieden van deze clinics streeft Saurus ernaar de bekendheid van het roeien in Zuid-Limburg te vergroten en mensen te verbinden via het roeien. Daarnaast zullen de opbrengsten gebruikt worden om onze roeiers de faciliteiten te leveren om topprestaties te leveren op de (inter)nationale wateren. Meer informatie? Bekijk de folder en bijbehorende prijzen

Saurus als Partner

Wellicht heeft u onze pagina bekeken en bent u nieuwsgierig geworden naar onze vereniging. Saurus heeft verscheidende mogelijkheden om samen te werken. Wilt u hier meer informatie over kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met : extern@msrvsaurus.nl

Partners

Saurus heeft een groot aantal regionale en nationale partners die onze vereniging op verschillende manieren ondersteunt. Deze organisaties dragen het roeien een warm hart toe en helpen bij het behalen van topprestaties op het water. Hier vindt u onze partners.

Studentenvereniging Maastricht

Sinds 2017 is RSM onze naampartner. Zij zijn toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische en strategische vraagstukken. Met het hoofdsponsorschap wordt op verschillende vlakken actief samengewerkt, waarbij ambitie voorop staat.

Op onze prachtige sociëteit schenken wij Bavaria! Een van de oudste familiebedrijven van Nederland die al 7 generaties lang bier volgens een uniek familierecept levert. Zo ook aan M.S.R.V. Saurus.

Maastricht Housing is een platform met het meest complete aanbod van huisvesting voor medewerkers en studenten van de Universiteit Maastricht, Zuyd Hogenschool en de Jan van Eyck Academie. Doelstelling is studenten helpen bij het vinden van een betaalbare en (brand)veilige woonruimte.

Drukbedrijf.nl is partner van Saurus voor al haar papierdrukwerken. Bij hen komt klant en kwaliteit altijd op nummer één!

Quality Tie
UMS

Quality Tie is dé leverancier van hoogwaardige kwaliteitskleding voor onder andere studenten. Quality Tie is een partner van Saurus en voorziet de vereniging van haar verenigingskledij.

UM Sport is de sportafdeling van universiteit Maastricht. Zij is gehuisvest op het universitair sportcentrum, gelegen te P. Debeyplein 15. Hier is het mogelijk verschillende sporten te beoefenen, eveneens kunnen leden klasjes volgen die bijdrage leveren aan het roeien. Om hiervan gebruik te kunnen maken schaffen onze leden een UM Sport kaart aan, middels onderstaande link. UM Sport webshop

Studentenvereniging Maastricht

Saurus werkt samen met Rijschool Marcel Mingels, de Grootste Rijschool in Maastricht waar gereden wordt met 13 auto’s. VW Polo. 4 Motoren en 1 automaat Auto Voor  Saurus leden geldt 5% korting op alle Rijlessen. Rijschool Marcel Mingels werkt met een online agenda systeem waar iedere leerling 24/7 gebruik van kan maken. Daarnaast werken ze met een duidelijke instructiekaart waarop jouw vorderingen bijgehouden worden! Het kantoor is gelegen in de Tongersestraat 32 in Maastricht Tel kantoor. 043-3437710 Tel mobiel.  0611381181 Info@rijschoolmarcelmingels.nl

Sportraad MUSST is het overkoepelende orgaan binnen Maastricht voor de studentensportverenigingen. Hier zijn wij als M.S.R.V. Saurus bij aangesloten.

Studenten Wegwijzer
Bohemian Birds

Ben je student in studiejaar 2021? Ontdek alles wat je nodig hebt voor een voordelig en leuk studentenleven in Maastricht op Studenten Wegwijzer.

Saurus werkt samen met Bohemain Birds, die alle studenten- en lustrumreizen mogelijk kan maken! Bohemain Birds biedt reizen aan over de hele wereld, en heeft contact met de lokale bevolking. Saurus leden kunnen hier gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen en krijgen bij het boeken van een reis een gratis extreme sports activity.