Waarde leden,

Op 4 en 5 mei denken we in Nederland terug aan de moeilijkere periodes uit onze geschiedenis Aan de mensenlevens die deze ons gekost hebben op 4 mei, maar ook aan de vrijheid die deze ons opgeleverd hebben op 5 mei. We zullen dan ook namens Saurus op 4 mei een bloemenkrans leggen in Maastricht en de stilte rond 20:00 in acht nemen, voor alle slachtoffers van oorlog en geweld. Daarnaast hoop ik dat u op 5 mei een momentje neemt om u te beseffen dat vrijheid een hoog goed is, maar ze helaas niet gratis is en het aan ons allen is haar wel te bewaken.

Naast bovenstaand programma zal dit weekend ook voor zowel wedstrijd- als competitieroeiers een druk weekend worden. De Bowa is al onderweg, en morgen en overmorgen zullen de wedstrijdploegen de eer van Saurus verdedigen op de ZRB, de Zuidelijke Roeibondwedstrijden. Hier zullen ze opnieuw op jacht gaan naar dat blik, dat technische puntje, of die nét wat hardere eindsprint. Ik hoop in ieder geval, dat onze rood-witte ploegen hun weg door het Safaripark weten te banen dit weekend, op zoek naar dat plekje op het Erevlot.

Naast het roeigeweld in Hilvarenbeek zal er dit weekend ook op de Bosbaan geroeid worden. Op de Heineken Okeanos Competitie Tweekamp zullen onze TopC4+ ploegen wederom de strijd aangaan voor het C4+ Klassement. Naast de TopC4+ ploegen zullen Keet en Anne-Aimée aan de start verschijnen in zowel de dubbeltwee als de mix-dubbeltwee met Keet in combinatie met Phocas.

Alle steun is welkom, en wij als bestuur hopen dan ook u aan één van deze waterkanten te mogen begroeten dit weekend.

Met roood-witte groet,

Jasper Keuning
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus