Waarde leden,

 

Komend weekend is het dan eindelijk weer zover, de RSM SIR! Na twee jaar mag het leukste evenement van het jaar weer (in een alternatieve vorm) plaatsvinden!

De commissie werkt al maandenlang naar dit weekend toe. Plannen zijn honderden keren aangepast, maar wat telt is dat de RSM SIR ondanks alles doorgaat! Traditiegetrouw zal de RSM SIR een tweekamp zijn met een 1750 en 250 meter wat natuurlijk, dit jaar ook voor alle andere verenigingen, verroeid zal worden op het eigen water, in ons geval de Zuid-Willem.

Op zaterdag zullen we al in de vroege ochtend starten. Om half 9 zal de SIRcommissie het weekend aftrappen in een race tegen EJL. Daarna zal MGD het opnemen tegen MGZ en zullen Tess en Lila afgekort als Tesla het opnemen tegen de dames van Blik en Janneke. Ook zullen ’s morgens vier fanatieke eerstejaars dames jaarteams de boot instappen. Supriem en kROWketten liggen al een tijdje dicht bij elkaar, dus dit belooft een hele spannende race te worden!

’s Middags zullen de dames van Linque de dames van Vivaeda uitdagen in de acht, welk verband zal het beste roeien? Later in de middag zullen er een aantal dubbeltweetjes het water op gaan met een aantal verassende combi’s zoals Paula en Lukas en Berber en Bèr die natuurlijk in de Ber zullen starten. Ook zal er nog een race gevaren worden tussen Spetterling en de dames van Talenten 2019, zij zullen starten in het dubbel vier veld.

Op zondag zal er om half 10 gestart worden met een race van Jelle en zijn coach Vianne in de dubbeltwee! Daarna zullen een aantal “stoere stuurtjes” het opnemen tegen de dames van TopC4+. Ook zullen de TopC4+ heren en de heren van Ergo Kompetenz de race starten.  Later op de dag zullen de dames en heren van Volle bak het opnemen tegen de EJLD van dit jaar. Tot slot zal de dag afgesloten worden met een aantal achten. Zo zullen de heren van De Jeugd van Gäöll het opnemen tegen de heren van Sunergos. En zullen de vriendjes van de MSRV racen tegen de EJD’21.

Gedurende dit weekend zal de tweekamp niet de enige uitdaging zijn. De roeiers worden ook uitgedaagd om mee te doen aan een crazy 83 om aan te tonen dat zij nog wel degelijk bekend zijn met het studentenleven. Bovendien zal er op zaterdagavond een ontzettend toffe livestream gefaciliteerd worden waarbij de danspasjes van vroeger nog eens geoefend kunnen worden.

Wederom zal blijken hoe leuk de RSM SIR is! Ongeacht in wat voor situatie we ons bevinden, wordt er hier in Maastricht altijd een feestje van gemaakt!

Tot snel!

 

Met rood-witte groet,

 

Anouk van der Linden

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus