Aankomend weekend zal onze competitiesectie aanwezig zijn de Proteus Eretes in ´t Lang, beter bekend als de PEiL. Waar onze wedstrijdsectie al een aantal maanden terug op de Winterwedstrijden streden voor de eerste klassementspunten. Zullen onze competitie eerstejaars op de Schie de legendarische 4,5 kilometer afleggen in een C4. Dit is vaak een race die menig ouderejaars zich misschien ook nog wel voor de geest kan halen. De PEiL vereist een combinatie van kracht en doorzettingsvermogen, alleen zo kan men een houten C4 binnen de 25 minuten over de finishlijn krijgen.

Afgelopen jaar bleek de PEiL uitermate succesvol voor Saurus, hier werden maar liefst 3 taarten binnengehaald door onze Clubdames en de Dames TopC4+. Ook dit jaar zullen onze eerstejaars strijden voor het hoogst haalbare binnen het competitie roeien, dat felbegeerde NOOC blik en de daarbij behorende taart.

Op de zaterdagavond zal er zoals altijd ook weer een feestje plaatsvinden. Hier zullen we weer met een grote delegatie Sauriërs de boel op stelten zetten bij Proteus. Ik hoop velen van jullie in Delft te zien.

Nog een fijne Koningsdag!

Met rood-witte groet,

Luc Fey
Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus