Waarde leden,

Waar de afgelopen jaren de geliefde Bosbaan altijd de plek vormde om het seizoen af te sluiten, zal de NSRF dit keer op de WAB plaatsvinden. Op vrijdag wordt de NSRF voorafgegaan door de Erasmus Sprint. De sprint vindt twee aan twee plaats, met doorstart, dus vergelijkbaar met de sprint op de Heineken Roeivierkamp. Evy en Sophia stappen samen in een dubbeltwee en mogen onder andere tegen Anne-Aimee en Keet sprinten. Na het succes van de EJD in de vier met de Argo Sprint, zullen zij nu in twee viertjes gaan sprinten. Till gaat op de sprint de uitdaging aan in de skiff.

Dan over de NSRF zelf, het laatste wedstrijdweekend van het seizoen alweer! De zaterdag wordt afgetrapt met de lichte dames talenten 4*. Zij hebben de afgelopen weken de kneepjes van het scullen geleerd en zullen nu voor het eerst in een gladde boot een 2K gaan varen.

De EJLD stappen weer op beide dagen in de 4*. Julia heeft voor de zaterdag een leuke combi partner van Orca gevonden om LDB 2x te starten, op zondag vaart ze in de skiff.  De EJD stappen op beide dagen in twee viertjes en zullen daarnaast op zondag nog een keer samen in de 8+ starten om samen het seizoen af te sluiten. De mannen van EJL hebben de afgelopen weken vele stappen gezet, vier daarvan in de 4- en twee mannen in de 2x. Het viertje zal op beide dagen in de 4- stappen en daarnaast nog een keer in de 4+.  Jeroen en Bart starten beide dagen de 2x. EJZ zal op beide dagen in de vertrouwde Tarbo stappen, waarbij ze zaterdag gaan strijden voor een plaats in de top 3 van het klassement.

Keet en Anne-Aimee gaan met dezelfde combi boot als op de KHB nu ook weer dubbelvieren. Op zondag sluiten ze het weekend af in de 2x. Henry en Till hebben voor de zaterdag ook een leuke 4x kunnen vormen met Theta en stappen ook op zondag in de 2x. Dominique start juist op de zaterdag in de 2x, uiteraard met Thamar. Laurens gaat combineren met Sven van Skoll, om op zaterdag in de 2- te stappen en gaat zondag de uitdaging aan in het meest zware nummer wat er is, namelijk de 2+. Jasmijn stuurt de Triton-combi in het HE8+ veld.

Tijdens de middagpauze op zondag wordt het stuurtjes veld uitgeschreven, waar ook een Saurus boot aan mee zal doen. Deze zal gestuurd worden door Luc Cornielje. Daarnaast kunnen jullie tijdens deze pauze verschillende bestuursleden in een 8+ zien, namelijk in de functievelden.

Zondag na de laatste wedstrijden zullen de wedstrijdroeiers uittraining gaan, reden tot feest! Dit begint met een bbq op de WAB en een feest in het Excelsior stadium. Voor het verdere programma van de uittraining verwijs ik jullie graag naar onze website.

Tot op de NSRF!

Met rood-witte groet,

Saskia Verhoef
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Loting en tijdschema Erasmus Sprints: https://regatta.time-team.nl/erasmus/2018/draw/c83.php)
Loting en tijdschema NSRF:  https://regatta.time-team.nl/nsrf/2018/draw/c83.php