Waarde leden,

Het einde van het seizoen komt snel in zicht. Dit weekend zal op zaterdag de ontknoping van het Developmentklassement plaatsvinden. Op de KHB worden namelijk de laatste development wedstrijden gevaren. Om het extra spannend te maken is er iets nieuws bedacht dit jaar: tijdens deze finale wedstrijd voor het klassement worden dubbele punten toegekend. Dit zorgt ervoor dat deze race extra zwaar telt!

Till en Henry staan nu op een derde plaats in het klassement en zullen hard strijden om de top 3 vast te houden. Ook Dominique en Thamar staan momenteel op een derde plaats in het klassement, waarbij het verschil met de nummer 1 slechts drie punten is. Keet en Anne-Aimee varen uiteraard ook het LDDev2x veld en gaan proberen de rest van het veld het zo moeilijk mogelijk te maken.

Zaterdag om 18:30 vindt de uitreiking plaats van het developmentklassement, waarbij de top drie een prijs in ontvangst mag nemen. Ik hoop hier op een mooie opkomst van Sauriërs!

Eerstejaarsploegen mogen niet zomaar roeien op de KHB. Slechts de top 6 van het klassement mag het eerstejaarsveld starten op deze wedstrijd. Onze EJZ heeft deze eer en zal zondag in het ‘Men’s Freshmen Coxed Four’ veld aan de start verschijnen.

Verder zullen deze dag twee combi dubbelviertjes op het water gelegd worden. Anne-Aimee en Keet hebben een leuke combi met Skoll kunnen vormen en starten het W4x veld. Dominique en Thamar zullen in hetzelfde veld verschijnen in een combi met Euros. Met ploegen als ‘Denmark’,  ‘KNRB-combi 1’ en ‘KNRB-combi 2’ is er geen gebrek aan sterke tegenstand.

Ik hoop velen van jullie dit weekend langs de Bosbaan te mogen begroeten om de roeiers aan te moedigen!

Met rood-witte groet,

Saskia Verhoef
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

 

Voorlopig tijdschema

Zaterdag voorwedstrijden
09:05 LWDev 2x, Keet en Anne-Aimee, Dominique en Thamar
09:20 LMDev 2x, Till en Henry

Zaterdag finale B/A
15:40/15:45 LWDev 2x, Keet en Anne-Aimee, Dominique en Thamar
15:50/15:55 LMDev 2x, Till en Henry

Zondag voorwedstrijden
09:33 W 4x, Keet en Anne-Aimee icm Skoll, Dominique en Thamar icm Euros

Zondag finales
14:30 MFm 4+, EJZ
16:22 W 4x, Keet en Anne-Aimee icm Skoll, Dominique en Thamar icm Euros