Waarde leden,

Aankomend weekend vind voor de eerstejaars hun eerste echte roeiweekend plaats op de Bosbaan in Amstelveen: De Asopos Najaarswedstrijden. De Asopos is een wedstrijd waar menig Sauriër hun eerste halen op water buiten de oud-vertrouwde Zuid-Willem zullen maken.

Menig wedstrijd- en introcoach heeft zich de afgelopen weken gebogen over het wegwijzen en onderwijzen van onze kersverse eerstejaars. Met vol enthousiasme is er in C4en geroeid, is er getraind en hebben de coaches zich weer op hun fiets mogen begeven. Nu is het tijd om de vruchten van dit harde werk te plukken en oog in oog komen te staan met de van eerstejaars roeiend Nederland.

In de vroege ochtenden van de zaterdag zullen de dames starten in het DOnervC4+ en het DOnervC4* veld. Op zondag zullen de heren starten in het HOnervC4+ en het HErvC4+ veld. Tijdens een slopende 500 meter zal er tot het gaatje gegaan worden om uiteindelijk de titel van ‘afroeikampioen van 2021’ binnen te slepen. Op het weekend zal bestuur, Integracie en de coaches aanwezig zijn, zij zullen voor iedereen klaar staan om een handje te helpen.

De uitslagen zullen op Time Team te vinden zijn: https://regatta.time-team.nl/asoposnajaars/2021/results/c82a6ea5f-6745-4770-b050-f9449c27e1da.php

Met rood-witte groet,

Han Reuvers & Emma Luteijn

Vice-Voorzitter & Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Wedstrijdcommissaris & Secretaris II h.t. der M.S.R.V. Saurus