Waarde leden,

 

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover: de selectiebekendmaking van TopC4+! Het waren vijf onzekere maanden, maar 12 roeiers en 2 stuurtjes hebben de selectie doorstaan. Van hardlopen tot fietsen tot ergometeren tot C4’en met zijn tweeën, deze TopC4+ is van alle markten thuis en bereid om zich volledig in te zetten voor het maximale resultaat. Met trots presenteer ik u de Dames- en Heren TopC4+.

TopC4+ Dames: Lea Doerner, Imke Grutters, Lies Stroeken, Floor Kaalberg, Robin van Heusden en Desirée Huijgen, gestuurd door Milou Swinkels, gecoacht door Finn Jackson, Alexandra Bosch, Marit van Poelgeest, Femke van der Drift en Tess Smal.

TopC4+ Heren: Jonas Wintering, Till Huellmann, Christopher Niehusmann, James Holden, Rick de Vrijer en Patrick van Buuren, gestuurd door Emma van der Lee, gecoacht door Jet van den Heuvel, Ko Wetzels, Joris van den Boom, Chris Olmos en Tijl Maassen.

We wensen de ploegen veel succes, opdat er mooie races (hier of op een externe locatie) gevaren mogen worden en er na afloop gezellig op geproost mag worden!

 

Met rood-witte groet,

 

Anouk van der Linden

Competitiecommissaris h.t.