Waarde leden,

Vele hebben deze berichten al vaker gehoord maar dan in een ander jasje. Het competitieroeien heeft jullie nodig! Net als bij het wedstrijdroeien heeft de competitiesectie een enorm coach probleem. Momenteel hebben we 1 club coach en 1 jaarteam coach. Hiermee kunnen we natuurlijk nooit onze 25 actieve clubroeiers en 80 jaarteam roeiers ondersteunen.

Het grootste probleem is dat we opzoek zijn naar minimaal 4 TopC4+ coaches! De TopC4+ zou in het ideale beeld een mooi opstapje kunnen vormen om meer ervaren wedstrijdroeiers te vormen of een plek te geven aan uitgeselecteerde wedstrijdroeiers. Zonder Coaches is dit echter niet mogelijk.

Het coachen van een compo/club boot kost ongeveer 2 uur per week. Wanneer je met meerdere mensen in een coachkader zit is het mogelijk om maar 1x per week mee te hoeven fietsen. Qua organisatie en planning kan ik altijd hulp bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Ervaring is niet vereist. Er zal een coach cursus komen waar je kennis op kan doen en voor de eerste weken staat een vast programma klaar.

Help elkaar en de competitiesectie en mail mij met je interesse! competitie@msrvsaurus.nl

 

Met rood witte groet,

 

Sophia Klerks

Competitiecommissaris der M.S.R.V. Saurus