Waarde leden,

 

Binnenkort zal de najaarsbokaal van start gaan. Dit is een unieke clubbokaal in de maanden oktober en november. Het is opgebouwd uit vier wedstrijden (waarvan elke ploeg minimaal drie wedstrijden dient te starten), kent veel verschillende afstanden en is verspreid over heel Nederland. De bokaal is ideaal om na een lange zomervakantie op te starten en in conditie te komen, en om voor het eerst kennis te maken met het ouderejaars competitieroeien.

 

De bokaal is opengesteld voor de nummers H4+, D4+, D4*, HErvC4+. DErvC4+, H2x en D2x. Uit de volgende wedstrijden bestaat de bokaal:

  • Theta Herstregatta (6 & 7 oktober) – Eindhoven. Vierkamp over 250, 1000, 2100 en 4200m
  • Knorrensteijn Memorial Regatta (13 oktober) – Enschede. 4400m met keerboei
  • Asopos Najaarswedstrijden (27 & 28 oktober) – Amstelveen. 500m
  • Argo Najaars Slotwedstrijden (10 & 11 november) – Wageningen. 2x 1000m met keerboei

 

Heb je interesse om deze mooie bokaal te starten? Geef je dan samen met je ploeg op door een mail te sturen naar competitie@msrvsaurus.nl. Heb je wel interesse, maar is je ploeg nog niet compleet? Geef je dan ook op, dan kijken we samen hoe we de ploegen rond kunnen krijgen. Doe dit uiterlijk donderdag 20 september.

 

Voor vragen ben ik altijd bereikbaar, en voor meer informatie over de najaarsbokaal en clubroeien in het algemeen verwijs ik graag naar de website van de NSRF: https://www.nsrf.nl/ouderejaars-competitieroeien/najaarsbokaal/.

 

Met rood-witte groet,

 

Bram Bugter

Vice-Voorzitter & Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus