Het eerste roeiweekend van de Bakboord Bokaal zit er op voor de eerstejaars. Er is hard gestreden op de Spiegelwaal voor de eerste taart van het seizoen terwijl aan de kant weer de foutje hitjes voor een goede sfeer bij de BoWa zorgde. Dit in combinatie met een mooi lentezonnetje leidde tot een geslaagde Traianus Regatta.

Ondanks dat er niet is getaart, kunnen de eerstejaars met trots terug kijken op hun eerste roeiprestatie van het seizoen. Met name Aquaholics zette twee mooie races neer die goed waren voor een derde en een tweede plaats in hun veld. Samen met Namaka zullen zij daarom op de PEIL in de eerste poule van de bokaal starten! Ook de andere dames ploegen eindigden in de bovenste helft van hun veld wat betekent dat Brakboord en Slagrowm in poule 2 zullen starten en RowSEETJES in poule 3.

De heren van Incapaalbel zullen door hun resultaten op de PEIL in poule 2 starten. De Ruige Rigger Ridders zullen zich voorlopig nog tevreden moeten stellen met een plaats in poule 3.
Voor meer informatie zie: https://www.nooc.nl/nooc-onerv-c4-competitie/nooc-bakboord-onerv-c4-bokaal/

Terwijl iedereen van de eerste lentedag aan het genieten was in Nijmegen, werd er ook geroeid op de Amstel door onze Clubdames. In een sterk bezet veld werden zij 15e op de Tweehead, maar de concurrentie in de Ask&Embla Bokaal staat allemaal dicht op elkaar. Dus de dames zijn van plan om op de Skoll Cup meer punten te pakken!

Met rood-witte groet,

Luc Fey
Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus