Waarde leden,

 

Zonnetje aan de lucht, muziekje op de achtergrond, en bovenal veel gezelligheid langs de kant, zo begon de Saurus Cup vandaag!

Vijf damesploegen deden vandaag mee om te laten zien wat zij in hun mars hebben. De afgelopen paar weken is er meerdere malen getraind om voor te bereiden op deze Cup. Het was dan ook met een reden dat de drie keer driekwartjes aanzienlijk soepeler gingen dan de keren daarvoor!

’s Morgens stapten de Dames van TopC4+ wederom in de boot, ditmaal om de race tegen de Maasmeerminnen te varen. De Maasmeerminnen gaven al aan dat ze niet de verwachting hadden te winnen, maar dat ze dit bovenal als extra training zouden zien. Positieve manier om je race in te gaan! Beide ploegen hebben het heel netjes gedaan.

Daarna was het de beurt aan de dames van Snoekbaarzen. Volledig bijgestaan door enkele andere leden van Vivaeda, hebben zij een keurige race gevaren. Hiermee zijn ze weer een stapje dichter bij de winst op de RSM SIR volgende week!

Tot slot werd de dag afgesloten met een spannende race tussen de dames van Supriem en Vino ergo Sum/kROWketten. Tot aan de finish ging het gelijk op, maar uiteindelijk zorgde een behoorlijke snoek toch voor de winst van Supriem. Desalniettemin zijn de dames van Vino ergo Sum / kROWketten er nu nog meer op gebrand om de volgende keer te winnen!

  250 750
TopC4+ 01:06 03:13
Maasmeerminnen 01:24 04:03
Snoekbaarzen 01:36 03:58
Vino ergo Sum / kROWketten 01:16 03:48
Supriem 01:15 03:42

Nu is het tijd om te genieten van de rest van het weekend onder het genot van het heerlijke Aprilse Zonnetje en langzaamaan voor te bereiden op de volgende race, de mooiste race van het land, de RSM Saurus International Regatta!

Tot volgende week!

 

Met rood-witte groet,

 

Anouk van der Linden

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus