Waarde leden,

 

afgelopen zondag hebben de middengroep Heeren een barre tocht over het Eemskanaal in Groningen overleefd, en hoe. In de eerste Heat startte onze Karel en Luc in de 2-. Het water was glad, de wind hield zich grotendeels gedeisd en ook de wolken hadden een regenpauze ingelast. Dit zorgde ervoor dat de jongens prima konden uitbouwen, een scherpe inpik behielden en elke kilometer hun splittijd verbeterden. Waar Nereus een frisse duik in het kanaal nam wisten onze roeiers het droog te houden en een waardige 7e plek te veroveren in het H2- veld.

Na een scheepsvaart pauze en een warme versnapering in het nabij gelegen McCafe was het tijd voor Jelle om aan de tweede Heat van de dag te beginnen. De regenpauze was helaas afgelopen, en de wind bedacht ook zichzelf nog even te laten zien. Desalniettemin voer Jelle maar liefst 5 andere boten op het kanaal voorbij en behaalde daarmee een 25e plek in het LH1x veld.

En met het einde van de race kwam er ook een einde aan de Hel. Na het opspannen van de boten op de BoWa, een laatste koffie en een Lagaai zijn verloren tenue helpen terug te vissen uit de Orko, was het tijd om terug te keren naar het zonnige Zuiden.

 

Met rood-witte groet,Han Reuvers & Emma Luteijn

Vice- voorzitter & Competitiecommissaris

Wedstrijdcommissaris & Secretaris II