Waarde leden, 

Dit weekend begon zoals ieder ander competitieweekend. Hier en daar een verlaat competieploegje, hier en daar missende competitiekleding, hier en daar een verdwaalde paal, maar bovenal een hoop gezelligheid langs de kant.

De zaterdagochtend werd afgetrapt met twee eerstejaars jaarteams, de Maasmeerminnen en het jaarteam Mi Rowsu. Hoewel de Maasmeerminnen fantastisch begonnen lagen ze helaas al snel te veel in de kant. Gelukkig hebben zij zich goed herpakt en zijn ze alsnog keurig gefinisht net als Mi Rowsu.

In de middag was het de beurt aan het jaarteam Supriem, zij mochten starten tegen de dames van Blik en Janneke. De dames van Blik en Janneke hebben een keurige tijd van 2:15 neergezet in het Ervaren C4’en veld, en de dames van Supriem waren het snelste jaarteam van de dag (en het weekend) met 2:25.

Aan het eind van de middag hebben de Clubdames Paula en Lea nog gespart tegen de Heren TopC4+, deze race was echter al gauw gewonnen door hun, omdat de Heren van TopC4+ zo hard roeiden dat ze met een halve paal de finish over moesten. 

De zondag was eveneens een interessante dag. In de ochtend mochten de jaarteams Basnoeka en kROWketten roeien, net zoals de TopC4+ dames. Hoewel de jaarteams slechts één keer geroeid hadden dit jaar, hebben zij met slechts een paar snoekjes en luchthalen de finish weten te bereiken. De TopC4+ dames heeft een keurige tijd van 2:11 neergezet.

In de middag mochten er nog twee jaarteams starten, ditmaal waren dat de Snoekbaarzen en Vino Ergo Sum. Tot slot ging Tristan in zijn skiff de strijd aan tegen de Heren TopC4+, die voor de tweede keer dit weekend mochten starten. Ditmaal werd de race door TopC4+ netjes uitgevaren, echter was Tristan nog wel de snelste van de twee. Als allerlaatste was het dan de beurt aan Anouk en Joris om te starten, met een nette tijd van 2:04 zijn zij de finish over gekomen.

Alle teams gaan nu fanatiek aan de slag voor de volgende wedstrijd, de Henley van het Zuiden op 10 en 11 april!

Onevaren C4+  
Supriem 2:25
Mi Rowsu 2:31
Vino ergo Sum 2:37
kROWketten 2:41
Snoekbaarzen 2:48
Basnoeka 2:59
Maasmeerminnen 3:18
Onervaren C4+ Klassement  
Heren TopC4+ 2:01
Dames TopC4+ 2:11
Club  
Blik en Janneke (Ervaren C4+) 2:15
Tristan (Heren Skiff) 1:52
Paula & Lea (Dames dubbeltwee) 1:58
Anouk & Joris (Mix dubbeltwee) 2:04