Lieve Sauriërs,

Met een voldaan en beetje verdrietig gevoel zitten wij inmiddels in de bus richting de luchthaven. Gister heeft iedereen hun laatste race gevaren.

De spits werd afgebeten door de M4- in de B-finale. De stijgende lijn van het toernooi werd doorgezet in de laatste race. De race begon met steady halen maar het echte racen kwam pas 300m voor de finish op gang. Met een 5e plek sluiten zij het EUC af.

Na de race van MGZ en een uitgebreide fotoshoot op het vlot stapte Tom Lansink met zijn ploeggenoten in de boot om ook het Zweedse meer te verkennen en zo met elkaar het roeiseizoen af te sluiten.

Tom van Kraaij sloot het EUC ook af met een 5e plek in de B-finale. Verder valt er niet veel over te vertellen aangezien zijn vocabulaire ook een kater heeft.

De laatste Sauriërs die in de boot stapte waren Saskia en Zilla in de A-finale van het LW2x veld. Met een pas aangeschafte ploeg outfit (sokken en haar accessoire, matchend met de coaches) en een goede dosis zout in het lijf zou het daar niet aan liggen. Gebrand om een plek op het podium te halen hadden ze super veel zin in de race.  Na een prima start en een heel sterk middenstuk lagen zij met twee andere ploegen op een lijn voor de 3e plek. Helaas kwamen de andere ploegen iets beter over de hoge golven die met name de laatste 300m aanwezig waren. Alsnog wordt er tevreden teruggekeken op hun beste race van het toernooi en slechts 4 seconden achter een podiumplek. Zij sloten het toernooi af met een 5e plek.

Een welverdiende uittraining werd maximaal benut. Met een diner en een groot feest met alle roeiers werd deze bijzondere week afgesloten.

We kijken terug op een ontzettend gave week waar we graag RSM, Universiteit Maastricht en de club van 100 voor willen bedanken. Ook willen we graag de leden bedanken, we hebben het heel fijn gevonden dat er zo is meegeleefd met ons. Last but not least een shout-out naar de coaches, zonder jullie was dit niet mogelijk!

 

Voor de laatste keer,

Liefs de EUC groep.