Waarde leden,

Toe aan een uitdaging? Roei je geen bokaal dit jaar en wil je toch met je jaarteam, commissie of genootschap de boot in stappen? Wil je roeien op de mooiste wateren van Nederland of daarbuiten? Dan is Marathon-/Toerroeien iets voor jou!

Ook dit jaar zijn er weer verschillende Toer- en Marathontochten waar je aan kan deelnemen. Informatie over marathonroeien is te vinden op de volgende website: https://knrb.nl/roeisport/wedstrijdroeien/marathonroeien/.

De bekendste marathons en toertochten waar Saurus vaker aan meedoet zijn:
– De Elfsteden Roeimarathon, 31 mei en 1 juni: een C2x+ wedstrijd over 210 kilometer in estafette door het mooie Fryslân. Om deze tocht te starten zijn 10 roeiers, 2 stuurtjes en een paar chauffeurs nodig. https://elfstedenroeimarathon.nl/
– De Ringvaart Regatta, 22 mei: 100 kilometer in verschillende nummers te varen. https://parthenon-ey-ringvaartregatta.nl/
– De VogaLonga, 9 juni: een prachtige toertocht van 32 kilometer door de kanalen van Venetië!

Is je interesse voor één of meerdere tochten gewekt? Laat dit dan weten via competitie@msrvsaurus.nl. Bij voldoende interesse voor de Elfsteden en VogaLonga zullen we vervolgens met alle geïnteresseerden de praktische zaken organiseren.

Heb je interesse om een andere competitiewedstrijd te starten? Losse wedstrijden starten is de rest van het jaar voor iedereen mogelijk. Voor meer informatie of de wedstrijdkalender mail competitie@msrvsaurus.nl.

Tot op het water!

Met rood-witte groet,

Bram Bugter
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus