Waarde leden,

Onze vereniging is er niet zomaar een, ze is een roeivereniging. Zoals ieder lid weet, kent men verschillende niveaus in het roeien, die de afgelopen maanden zijn verkend. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een selectie in het wedstrijdroeien, de TopC4 en de clubploegen en het aanmelden van eerstejaarsleden die dit jaar zich bezig gaan houden met het eerstejaars competitieroeien.

In november zijn onze wedstrijdploegen geselecteerd, waarna zij in januari intraining zijn gegaan. Zaterdag 11 januari was de betreffende dag. Na een heerlijk diner bij buitengoed Slavante, zijn we met goed gevulde magen richting de Sociëteit gegaan voor het feest. Hier hebben alle ploegen ingetekend in het intrainingsboek, waarna ze officieel intraining zijn gegaan. Door intraining te gaan beloven zij te leven zoals een wedstrijdroeier dat betaamt tot het moment dat zij uittraining gaan. Op het feest zijn er niet alleen stuurtjes, maar ook coaches de bar over gegaan om deze af te drogen van het gestreepte goud-gele genot. De volgende dag mochten de eerstejaars vroeg in de ochtend terugkomen voor het schoonmaken van het gebouw en om daarna met de gehele wedstrijdsectie 25 kilometer te roeien naar de Rode Brug.

In diezelfde week vond ook het selectiediner plaats voor de TopC4 en de clubsectie. Deze selectie houdt in dat ploegen zich klaar gaan maken om vanaf maart zich in te zetten voor de bokaal waarin zij zullen gaan starten. Bij de Tweeheren hebben we gezamenlijk gegeten waarna ook deze delegatie is afgereisd naar de kroeg. Hier mochten de ploegen zich presenteren op de bar en een kort praatje richten tot de rest van de vereniging.

 

Hieronder geven we graag een overzicht van alle wedstrijd, club en topC4+ ploegen:

De Eerstejaars Lichte Dames 4* bestaat dit jaar uit Alexandra Bosch, Dianne van Dijk, Finn Jackson, Linde Jacobs, Esmeé Lodewijks en Marit van Poelgeest. Met als stuurvrouw Hansje Visser.

De Eerstejaars Dames 8+ bestaat dit jaar uit Berber Hoogland, Rinske Jongma, Kristina Kock, Paula Lubrich, Line Thielemann, Brecht van der Velden, Anne-Fleur Schonck en Emma Spaargaren. Met als stuurman Max Griera.

De Eerstejaars Lichte Heeren 4* bestaat dit jaar uit Alejandro Garcia, Thomas van Sloun, Jelle Speldenbrink en Ezekiel Stevens. Met als stuurvrouw Emma Pasma.

De Eerstejaars Heeren 4+ bestaat dit jaar uit Sean Hazenberg, Konrad van Klitzing, Tristan Meijer en Steven van Trooijen. Met als stuurman Gregor Stolte.

De Middengroep Lichte Dames 1x en 2x bestaan dit jaar respectievelijk uit Saskia Verhoef, Zilla Kuipéres en Lydia Schulla.

De Middengroep Dames 2x bestaan dit jaar uit Noortje van den Bogaert en Vianne Vogels.

De Middengroep Lichte Heeren 1x en 2x bestaan dit jaar respectievelijk uit Tom van Kraaij, Juul Dupper en Pim Hermans.

De Middengroep Heeren 4- en 1x bestaan dit jaar uit Luc Cornielje, Nykle Krijsveld, Tom Lansink, Karel van Melle en Coen Wielinga.

Dames Club 8+ bestaan dit jaar uit Tamar Boot, Mehri-Elena Heybaran, Aletta van Brockhusen, Sophie Wiesner, Lotte Gommers, Maud Hoogeveen, Tassadite Selmi, Tamara Hesselman, Helena Zwart, Emma Essink, Anouk Klinkenberg. Met als stuurvrouw Noortje van den Bergh.

Dames Club 4* bestaat dit jaar uit Lytske van Wijngaarden, Daniek Sesink, Maartje Rauwenhoff, Anouk Lamers, Myrthe Siliacus en Emma van der Pijl. Met als stuurvrouw Elise Martins Ricardo.

Dames Club 4+ bestaat dit jaar uit Jenny Smeets, Anouk van der Linden, Petra Andelic en Rinne Driessen.

Heren Club 2X bestaat dit jaar uit Oscar van de Rijt en Sjors Franssen.

Dames Club 2X bestaat dit jaar uit Kirsten Reijbroek en Sophia Klerks.

Dames TopC4+ bestaat dit jaar uit Mees Warmerdam, Femke van der Drift, Floor Blom, Tess Smal,  Anna Saarinen en Eva Muijtjens. Met als stuurvrouw Olivia Currie.

Heren TopC4+ bestaat dit jaar uit Tijl Maassen, Ruben Heuvelsland, Chris Olmos, Ko Wetzels, Lucas Muijtjens en Joris van de Boom. Met als stuurvrouw Willemijn van Amstel.

 

Wij wensen alle ploegen heel veel geluk en succes!

 

Met rood-witte groet,

 

Annelies van Engelen & Sophia Klerks

Wedstrijdcommissaris & Competitiecommissaris der M.S.R.V. Saurus