Waarde leden, 

Via deze weg wil ik jullie graag op de hoogte stellen van een bijzonder mooie kans. De Club van 100, een betrokken groep leden, oud-leden, prominenten en externen die Saurus óók financieel een warm hart toedraagt, heeft vorige maand besloten Saurus naast het roeien ook op verenigingsvlak verder te willen stimuleren.  Om die reden heeft de Club van 100 besloten 1000,- € te begroten om het “verenigingsleven” van Saurus te stimuleren.

Dus als jij alleen of met jouw commissie, genootschap, jaarteam, verticaal of ploeg een goed idee hebt, ziet de Club van 100 die graag tegemoet! Iedereen kan een idee insturen. Dus weet jij iets wat het verenigingsleven op Saurus verder zou helpen? Heb jij een gaaf idee voor de kroeg? Heb jij een bijzonder project voor ogen dat Sauriërs bij elkaar brengt? Laat het ons weten!

Alle eisen voor het doen van een aanvraag bij de Club van 100 staan op de site (organisaties->club van 100->vereisten aanvraag) maar als je twijfelt, kom gerust even naar de Club van 100 toe (Lars Plato bijvoorbeeld) of naar mij. Bellen of mailen ook naar de andere bestuursleden van de club mag natuurlijk ook! 

 

Wij zien jouw idee graag tegemoet!

 

Namens Saurus en de Club van 100,

 

Jasper Keuning

Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

 

Jacq Linssen

Sara Franke

Lars Plato

Maarten Edie

Birgit Bekker

Bestuur Club van 100