Waarde leden,

Afgelopen jaar je bachelor of master afgerond? Of nog aan het studeren en op zoek naar een fantastisch tussenjaar om bredere ervaring op te doen?

Loop je al een tijdje rond op onze vereniging, of kom je pas net kijken? Ben je actief binnen Saurus en op zoek naar een uitdaging? Naar een jaar vol plezier, leermomenten, borrels, wedstrijden en herinneringen? Een jaar waarin je leiding mag geven aan de mooiste vereniging van Maastricht én Nederland? Waarin je samenwerkt en je jezelf en de ander beter leert kennen?

Welke reden je ook hebt, ben jij afgelopen jaar geïnteresseerd geraakt in het reilen en zeilen in en rondom Saurus? Dan is er voor jou de kans om het bestuur der M.S.R.V. Saurus 2019-2020 te worden! Geïnteresseerd in een bestuursfunctie of juist nog aan het twijfelen of overwegen? Altijd al die rode jas willen dragen of gewoon benieuwd wat het nu inhoudt, bestuur zijn?

Op dinsdag 19 maart om 20:00 organiseren wij een bestuursinteresseborrel waarbij al je vragen beantwoord worden. We zullen hier samen met jullie op de kroeg op een laagdrempelige manier ingaan op het vervullen van een bestuursfunctie op de MSRV, waarna er ruimte is om er samen nog een mooie borrel van te maken. We zullen de verschillende functies uitleggen ingaan op het sollicitatieproces en de belangrijke data. Dresscode is gewoon informeel, kom vooral langs met al je vragen en daag ons uit. Draag jij ook ooit de rode jas?

We zien je daar!

Namens het 36e bestuur van de mooiste vereniging,

Jasper Keuning

Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus