Waarde leden, 

Op 12 februari is bekendgemaakt welke ploegen onze wedstrijdstuurtjes gaan sturen aankomend jaar. Omdat de stuurtjes in oktober en november niet in de boot hun stuurkunsten konden oefenen, en daardoor ook nog niet duidelijk werd welke stuurtje het beste bij welke ploeg paste, zijn zij wel ingeselecteerd in december maar hebben zij toen nog niet hun vaste ploeg te horen gekregen. Sindsdien hebben de stuurtjes echter niet stil gezeten, en vanaf het moment dat de halfvolle C4+-en weer het water opgingen hebben zij hun beste stuurtouw voor gehouden. Met veel dank aan  de hoofdcoach van de stuurlieden Lytske van Wijngaarden is uiteindelijk de knoop doorgehakt, en zijn de stuurtjes geplaatst bij de ploeg waar zij het beste bij passen:

Eerstejaars Zware Heeren: Lauren Huizenga en Hansje Visser

Eerstejaars Lichte Heeren: Sophie Matthijsen

Eerstejaars Dames: Emma Pasma

Eerstejaars Lichte Dames: Veronique Hehl

Op 13 februari zijn onze wedstrijdploegen samen met hun net bekendgemaakte stuurtjes in training gegaan. Helaas kon dit vanwege Corona niet zoals altijd gezamenlijk gevierd worden met de hele wedstrijdsectie bij elkaar, maar toch hebben de ploegen met elkaar een leuke dag gehad en samen afspraken gemaakt en doelen gesteld voor het komende halfjaar. 

Omdat de roeiers die avond niet de kans hebben gehad om gezamelijk de alcohol af te zweren en te tekenen in het intrainingsboek, is dit een week later tijdens de WinterWedstrijden gebeurd. Traditioneel gaat het tekenen van dit boek samen met het drinken van de kelk met Bams. Dit jaar was het drinken uit dezelfde beker natuurlijk uit den boze vanwege Corona, maar hebben de roeiers hun intraining ondertekend met een corona-proof shotje Bams (waar voor sommigen meer inzat dat bij anderen). 

De ploegen zijn nu helemaal compleet en klaar om hard te werken voor het aankomend seizoen! We wensen ze veel succes met trainen!

Met rood-witte groet, 

Anneloes Cornel

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus