BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Selectiebekendmaking eerstejaars wedstrijdploegen

Waarde leden,

De afgelopen weken hebben de roeiers van de Actieve Roeiperiode hard gestreden voor een felbegeerd plekje in de wedstrijdboot. Stuurtjes hebben hun uiterste best gedaan om indruk te maken op zowel roeier als coach. Maandag 20 november is het eindelijk zover en zal de selectiebekendmaking van de eerstejaars wedstrijdploegen en stuurtjes plaatsvinden!

De wedstrijdsectie zal eerst gezamenlijk gaan eten, waarna om 22.00 de ploegen zich mogen presenteren op de bar. Ik wil jullie allemaal van harte uitnodigen om maandagavond met de nieuwe wedstrijdploegen te proosten op een mooi seizoen!

Met rood-witte groet,

Saskia Verhoef
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden