|

Nabeschouwing Asopos Najaars

Waarde leden,
Afgelopen weekend heeft de Asopos Najaars plaatsgevonden. Ondanks het wisselvallige herfstweer was dit een geslaagd weekend en een mooi voorproefje voor wat ons komend seizoen te wachten staat.
Zaterdagochtend was het aan de ARP Dames om zich na een vroege meldtijd op het water van de Bosbaan te begeven. Na de voorwedstrijden en herkansingen wist Saurus 4 zich te plaatsen voor de kwartfinales, waarin zij knap 3e werden. Ook de twee Onervaren C4* ARP boten mochten deze zaterdag hun eerste wedstrijd varen, en eindigden als 2e en 7e in de A-finale. De Clubdames deden wederom mee in de top van hun veld en eindigden 3e in de A-finale. In het Derv2x veld roeiden maar liefst 3 Saurus ploegen mee. Al onze ploegen mochten het tegen elkaar opnemen in de B-finale, die met glans werd gewonnen door Saurus 1 met daarin Lytske van Wijngaarden en Evy Paulussen.
Het eind van de dag werd afgesloten met onze MGD selectie. Anke Gielen werd 3e in het DG1x veld. De laatste Saurus ploeg die aan de start verscheen was de dubbel twee met Saskia Verhoef en Dominique Vrouwenvelder. Zij lieten zich niet van de wijs brengen door een flinke herfststorm en wisten het DG2x veld met overmacht te winnen. Zodra ze de finish overkwamen en het eerste blik van het seizoen binnen was klaarde het weer ook meteen op.
Na een traditionele borrel in de Anno 1890 en weinig uurtjes slaap kon de zondagochtend wederom vroeg beginnen. Het was nu aan de Heren van de ARP om zich te meten met de rest van Nederland. Twee van de vijf Saurus ploegen wisten de kwartfinales te bereiken. Ook de ervaren nummers kwamen deze dag weer aan bod. De ervaren mannen van de ARP wisten zich naar een plek in de halve finales van het HErv4+ te roeien. De dag werd mooi afgesloten met winst van de lichte dames selectie in de B-Finale van het LEJD4* veld.
Kortom, het was een mooi weekend voor Saurus! Er is genoten aan de kant en op het water, wij kijken uit naar wat aankomend seizoen voor al onze ploegen zal brengen.
Met rood-witte groet,
Saskia Verhoef & Luc Fey
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus & Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden