|

Voorbeschouwing Asopos Najaars

Waarde leden,

Aankomend weekend is het dan eindelijk zover. De eerste krachtmeting onder de eerstejaars van roeiend Nederland. Onze ARP selecties hebben de afgelopen weken hard getraind om dit weekend de Bosbaan te domineren. Zaterdagochtend zullen de Onervaren Dames het spits af bijten. Zij zullen worden gevolgd door de lichte dames selectie die in het Erv2x en LDOnervC4 veld zullen strijden voor die felbegeerde taart. Tevens zijn de Clubdames in de gladde vier gebrand om zich te revancheren voor de 2e plek op de Theta Herfstregatta. Weten zij er nu wel met de winst er van door te gaan?
Tot slot zal er op ook de zaterdag worden geroeid om kwalificerende blikken. Anke zal in haar skiff van start gaan en Saskia en Dominique zullen hun krachten bundelen in het dubbel twee veld.

Zondag is het aan de mannen van de ARP en een lichte dames dubbel vier om zich te bewijzen op het Amstelveense water. Ondanks de slechte weersverwachtingen in het verschiet zullen zij vast en zeker shinen in de nieuwe lustrum competitiepakjes.

Nog geen plannen dit weekend? Jullie zijn bij deze allemaal van harte uitgenodigd om onze ploegen aan te moedigen op de Bosbaan!

Met rood-witte groet,

Saskia Verhoef & Luc Fey

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V Saurus & Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden