BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Voorbeschouwing Tromp

Voorbeschouwing Tromp

Zaterdag 14 en zondag 15 oktober zal Saurus met een grote middengroep afreizen naar Hilversum voor de Tromp Boat Races. Er zal 5250 meter verroeid worden op het Hilversums kanaal. De bruggen, bochten en het riet aan beide kanten van het kanaal zullen voor een extra uitdaging zorgen voor de ongestuurde nummers.

MG(L)D heeft na de Cottwich gefocust op het skiffen. Op zaterdag zullen Dominique Vrouwenvelder en ikzelf eerst een uitstapje in de 2x maken. De volgende dag starten Anke Gielen, Dominique Vrouwenvelder, Evy Paulussen en ikzelf in de skiff.

Voor TJL zal de Tromp de eerste wedstrijd van het seizoen zijn. De afgelopen weken hebben zij hard getraind in tweezonders en skiffs. Jeroen Woudstra, Linus Becker en Bart Braam hebben vele meters in de skiff gemaakt. Jeroen en Linus zullen achter elkaar aan in het LSB1x starten. Bart zal daarna het J18 1x veld starten. Luuk Wilhelm en Henry Harrison starten samen in het tweezonder veld en zullen direct gevolgd worden door Till Wichmann en Thibaut Provost.

MGZ / OJZ is na de Amstelbeker in kleine nummers gestapt. Thomas de Bekker en Camiel Coolen hebben de afgelopen weken ervaring opgedaan in het scullen en zullen zaterdagochtend in het H 2x veld aan de start verschijnen. In het H 2- veld zullen twee Saurus ploegen starten. Laurens Goderie stapt met Alexander Pennings in de boot en Daan Grievink zal met Gavin Shields de Tromp verroeien. Gerard van der Velden zal weer in zijn vertrouwde skiff stappen.

De roeiers hebben er zin in! Ik hoop u dit weekend in Hilversum te mogen begroeten!

Met rood-witte groet,

Saskia Verhoef
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Tijdschema

Zaterdag

 • Blok 10.30:
  • H 2x: Thomas de Bekker en Camiel Coolen
  • D 2x: Dominique Vrouwenvelder en Saskia Verhoef
  • Blok 13.30:
   • H 1x: Gerard van de Velden
   • LSB 1x: Jeroen Woudstra, Linus Becker
   • J18 1x: Bart Braam
   • Blok 16.00:
    • H 2-: Laurens Goderie en Alexander Pennings, Daan Grievink en Gavin Shields
    • SB 2-: Thibaut Provost en Till Wichmann
    • LSB 2-: Henry Harrison en Luuk Wilhelm

Zondag

 • Blok 10.00:
  • LD 1x: Dominique Vrouwenvelder
  • DSB 1x: Anke Gielen
  • LDSB 1x: Evy Paulussen, Saskia Verhoef

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden