BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Voorbeschouwing Thêta Herfstregatta

Terwijl de wedstrijdsectie al hun eerste wedstrijden heeft gehad op de Cottwich en de Amstelbeker, zal komend weekend de eerste competitiewedstrijd plaatsvinden!

De Najaarsbokaal zal van start gaan bij onze zuidelijke buren van Thêta in de vorm van een 4-kamp. De eerste dag zal in teken staan van de kortere afstanden, waaronder een 250, 1000 en 2100 meter. De zondag zal weggelegd zijn voor  de roeiers van de lange adem. Er zal namelijk een 4200 meter moeten worden afgelegd waarin maar liefst 4 smalle bruggetjes zullen worden gepasseerd. Gebaseerd op de race van afgelopen jaar houdt Saskia voor het materiaal haar hart al vast.

Namens Saurus zullen er 2 ploegen in onze gloednieuwe competitiepakjes aan de start verschijnen. Emma Schoep en Hester Stoorvogel zullen hun allereerste wedstrijd in de dubbeltwee starten, een mooie uitdaging op het lastige parcours van de Herfstregatta. Daarnaast zal er ook een Dames gladde vier aan de start verschijnen met Ida Dommerholt, Kirsten Reijbroek, Anne Coppelmans en Juul Berends die worden gestuurd door Kim Broekhuizen. Zij zullen in de Kruseman gaan strijden tegen maar liefst 9 andere ploegen voor felbegeerde punten in de Najaarsbokaal.

Mocht je dit weekend nog geen plannen hebben, dan ben je bij deze van harte uitgenodigd om onze dames aan te moedigen in Eindhoven.

Met rood-witte groet,

Luc Fey
Competitiecommissaris h.t der M.S.R.V Saurus


Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden