|

Wereldbeker Luzern

Waarde leden,

Momenteel maakt ‘onze’ Gerard van der Velden zich in Zwitserland op voor zijn laatste wedstrijd van het seizoen; de derde wereldbekerwedstrijd in Luzern. Wederom zal hij aan de start liggen in de dubbeltwee, samen met zijn vaste combipartner Vincent Klaassens van Proteus-Eretes. Morgenochtend gaat het toernooi van start met een voorwedstrijd voor alle ploegen. De heren hebben een plek in baan 3, in de derde heat geloot. Om 09.40 uur exact zal het startlicht op groen springen.

Voor live commentaar op de races, zie onderstaande link. De A-finale op zondag zal ook voorzien worden van live beeldmateriaal.

Laten we hopen op een aantal mooie races, en sterk eindresultaat om seizoen 2017 mee af te sluiten.

Met rood-witte groet,

Anke Gielen

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

http://www.worldrowing.com/events/2017-world-rowing-cup-iii/

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden