|

Gerard van der Velden naar de wereldbekerwedstrijd

Waarde leden,

Zojuist heeft ons het fantastische nieuws bereikt dat Gerard van der Velden een startbewijs heeft bemachtigd voor de tweede wereldbekerwedstrijd van het internationale roeiseizoen. Op uitnodiging van de KNRB zal Gerard van 15 t/m 18 juni in Poznan, Polen, aan de start verschijnen in de dubbeltwee (M2x), samen met zijn vaste combi-partner; Vincent Klaassens (Proteus-Eretes). Op dit internationale toernooi zullen zij het opnemen tegen de absolute wereldtop, en zich meten aan de Olympisch kampioenen van Rio de Janeiro. Uiteraard zijn wij ongelooflijk trots op het feit dat er wederom een Sauriƫr aan mag treden op het allerhoogste internationale niveau, vandaar dat we dit prachtige nieuws dan ook graag met u willen delen.

Met rood-witte groet,

Lotte Hoogkamer
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden