|

Proteus Resonant Festival

Waarde leden,

Aangezien Proteus dit jaar hun lustrum viert, zal het weekend van de PEil (13-14 mei) er dit jaar wat anders uitzien dan we de afgelopen jaren gewend zijn. Het wedstrijdterrein zal namelijk gecombineerd worden met het Resonant Festival, dat vanaf 13:00 op het evenementencomplex Lijm&Cultuur plaats zal vinden. Er zullen verschillende DJs optreden en middels food-points zal er een echte festival sfeer heersen. Het festival kan gecombineerd worden met de wedstrijd en gaat tot 03:00 door. Wel moeten er voor dit festival kaarten gekocht worden. Dit kan via de volgende website: https://www.proteus-eretes.nl/festival. Hier is ook meer informatie over de line-up en het festival zelf te vinden. Komt u dus allen op 13 mei naar Delft om te roeien, aan te moedigen, en te feesten!

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden