|

Rottebokaal

Waarde leden,

Over twee weken vindt de Rottebokaal aan de Willem Alexanderbaan plaats. Ook dit jaar zullen we er met zijn allen weer een compofeest op camping De Koornmolen van maken. Op zaterdagavond zullen we hier samen met Vidar genieten van een barbecue en borrel, waarna we met de bus naar het RSC vertrekken voor het Rottebokaal feest. De bus brengt ons ook weer terug naar de camping. Eenieder die van plan is om mee te gaan dit weekend wil ik dan ook aanraden om hun plekje op de camping te reserveren via http://www.koornmolen.nl/index/9/0/reserveren.html.

Schrijf je daarnaast deze week in voor de barbecue en busreis via de evenementenregistratie. Laten we er met zo veel mogelijk Sauriƫrs weer een prachtig weekend van maken!

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden