|

Verkeershinder Bosscherweg 8-13 april

Waarde leden,

Zoals iedereen merkt wordt er hard gewerkt rondom de Noorderbrug. Inmiddels is deze al enige tijd afgesloten voor fietsers en komend weekend zal er ook hinder zijn voor autoverkeer.

Van zaterdagmiddag 8 april 13.00 uur tot donderdagmiddag 13 april, 16.00 uur is de Bosscherweg in beide rijrichtingen afgesloten tussen de afrit van de Noorderbrug richting Bosscherweg en Gebroeders van Limburgstraat. Automobilisten worden omgeleid in beide rijrichtingen via de Cabergerweg, Brusselseweg en Brugstraat (België). Via de Fort Willemweg en Cabergerweg is Saurus het makkelijkst te bereiken met de auto.

Voetgangers en fietsers worden met gele borden langs het werkterrein geleid via de spoorwegovergang ter hoogte van de Commandeurslaan. Fietsers zullen wel moeten afstappen.

Voor meer informatie over alle werkzaamheden rondom de Noorderbrug en over wat er precies wordt gedaan vanaf zaterdag 8 april verwijs ik jullie naar de volgende site: http://www.noorderbrugmaastricht.nl/liggers-zuid-willemsvaart-en-bosscherweg/.  Maastricht heeft ook een zogeheten ‘Slimme Kaart’ waarop precies te zien is welke wegdelen wanneer zijn afgesloten, kijk hiervoor op https://www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/slimme-kaart#!/.

Indien er opnieuw werkzaamheden plaatsvinden die betrekking hebben tot de weg naar Saurus, zal ik u op de hoogte houden.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met rood-witte groet,

Kim Verschuuren
Botenhuiscommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden