|

Lustrumcup commissie

Waarde leden,

Over een aantal maanden zal onze vereniging een lustrumjaar ingaan. Dit vereist dat er een Lustrumcup wordt georganiseerd. Hierbij een stuk over de commissie:
“De Lustrumcup is een wedstrijd tijdens het Lustrum waarbij men zich inschrijft met een team van 7 personen om zo door het jaar heen samen activiteiten te doen. Met die activiteiten en het aantal liters bier dat je drinkt verzamel je punten om zo bovenaan te eindigen. Zie het een beetje als BURT-activiteiten maar dan voor alle lichtingen en het samenstellen van je eigen team.
De Lustrumcup zal bestaan uit 7 activiteiten die wij als Lustrumcupcie gaan organiseren. Lijkt het je leuk om de Lustrumcup mee te organiseren? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie naar lustrumcup@msrvsaurus.nl.”
Met rood-witte groet,

Max Straatman
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden