|

YO!Fest 2017

Waarde leden,

Zoals jullie wellicht weten viert Maastricht dit jaar het 25-jarig jubileum van het Verdrag van Maastricht. Middels het project ‘Europe Calling!’ wordt een jaar aan evenementen georganiseerd die stilstaan bij de Europese samenwerking en geschiedenis van onze stad. Naast onze eigen Saurus International Regatta is ook het YO!Fest onderdeel van deze viering. Een cultureel festival voor de jeugd van Maastricht, waar 3.000 jongeren samengebracht worden om het gesprek over Europa te openen. Na een dag van debatten, workshops en optredens wordt het festival afgesloten met een groot feest in de Muziekgieterij. Dit festival zal op 7 februari 2017 in het Sphinxgebouw gehouden worden, waar ook Saurus aanwezig zal zijn met een ergometer workshop. Lijkt het je leuk om mee te helpen om dit festival tot een succes te maken, en ben je op 5 en 7 februari beschikbaar? Geef je dan via mij op als vrijwilliger! Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven voor het YO!Fest op http://www.yofest.eu/.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden