|

Intraining 2017!

Waarde leden,

Op zaterdag 14 januari zal de laatste horde in de transformatie tot wedstrijdroeier genomen worden; dit is namelijk het moment van de intraining. Na een gevarieerd dagprogramma zal de gehele wedstrijdsectie zich begeven naar Buitengoed Slavante aan de pittoreske Pietersberg waar genoten zal worden van een heerlijk diner en de traditionele speeches. Vervolgens zal de gehele groep zich begeven naar onze sociĆ«teit alwaar het Intrainingsboek getekend zal worden. Ik wil u bij deze dan ook van harte uitnodigen om vanaf 23.00 uur de laatste biertjes van wedstrijdsectie ’16-’17 samen met de roeiers en stuurvrouwen te komen drinken en het gebras te aanschouwen!

Met rood-witte groet,

Anke Gielen

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden