|

Ringvaart Regatta

Waarde leden,

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Denk jij de barre tocht van de langste onafgebroken roeimarathon ter wereld vol te kunnen houden? Op woensdag 7 juni 2017 zal de Ringvaart Regatta weer gestart worden. In een tocht van precies 100km zullen de roeiers hun grenzen verleggen wanneer zij Leiden, Leischendam, Delft, en natuurlijk de Ringvaart zelf passeren. Deze marathon kan zowel in een 8, 4, 2 of skiff geroeid worden. Kijk voor meer informatie op http://www.occringvaartregatta.nl. Treed jij dit jaar in de voetsporen van The Fellowship of the Ringbaard? Laat het mij weten middels een mail naar competitie@msrvsaurus.nl.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden