|

Afroeidiner

Waarde leden,

Na weken van trainen, integreren en eerstejaarsactiviteiten zijn we aangekomen bij het einde van de afroeiperiode. Deze zal traditioneel gezien gevierd worden op het afroeidiner dat aanstaande donderdag 13 oktober plaatsvindt. Het diner zal wederom gehouden worden bij ‘Onder de Brug’ in Vroenhoven, net over de grens in BelgiĆ«. Het adres is Maastrichtersteenweg 212. Vanaf 19.00 zijn alle eerstejaars met dates welkom op de locatie, het diner zal om 19.30 beginnen. Na afloop van het diner zullen we ons naar de brasserie verplaatsen voor het feest. Ouderejaars die geen eerstejaarsdate hebben zijn vanaf 22.30 welkom op dit feest. De avond zal om 03.00 afgelopen zijn. Graag zie ik u allen om samen met de eerstejaars het einde van de afroeiperiode te vieren.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden