|

Informatieavond over het Clubroeien en Coachen

Waarde leden,

Afgelopen jaar hebben we met een mooie groep eerstejaars roeiers een onvergetelijk NOOC- seizoen meegemaakt. De NOOC- bokaal kan helaas alleen geroeid worden door eerstejaars, maar voor ouderejaars zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden. Heb je afgelopen jaar ook zo genoten van het roeiseizoen en wil je weten hoe je dit kunt doortrekken naar volgend jaar? Ben je inmiddels tweedejaars en heb je het roeien afgelopen jaar toch wel gemist? Of heb je gewedstrijdroeid en wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn als clubroeier? Of wil je misschien niet meer roeien maar wil je wel bijdragen om de Saurus boten nog sneller te laten gaan, door te gaan coachen? En wil je dan misschien zelfs TopC4 of Club coachen? Kom dinsdagavond 28 juni om 19.00 allemaal naar de informatieavond over het clubroeien en coachen of woensdagmiddag 29 juni om 17.00!   Na de informatie avond en middag is er natuurlijk de mogelijkheid om met mede enthousiastelingen alvast plannen te maken voor volgend jaar!

Met rood- witte groet,

Chris de Haas
Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden