|

Introcoachen

Waarde leden,

Een jaar gaat ontzettend snel en het einde van het seizoen is alweer in zicht. De DRD is anderhalve week geleden geweest. Hier hebben velen van jullie laten zien hoe enthousiast jullie kunnen coachen en jullie hebben de disputen kennis laten maken met het roeien. Dit enthousiasme hebben we in september weer nodig! Nadat we met heel Saurus een ontzettend mooie Inkom hebben neergezet, waar we alles op alles hebben gezet om een mooie, grote nieuwe lichting binnen te halen, is het aan jullie om deze nieuwe lichting te leren roeien. Niet alleen om ze te leren roeien maar ook om ze de vereniging te laten leren kennen, ze enthousiast te maken over wedstrijdroeien, competitieroeien, genootschappen, verticalen, commissies en al het moois wat Saurus te bieden heeft. Leer de nieuwe lichting kennen en ga voor de winst bij de introsprints!

Geef je op met 2 of 3 personen door een mail te sturen naar competitie@msrvsaurus.nl . Doe dit voor vrijdag  1 juli.

Met rood- witte groet,

Chris de Haas

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden