|

Saurus is overal!

Waarde leden,

Dit weekend zal er wederom veel geroeid worden op en door Saurus.
In Maastricht wordt zaterdag gestreden door de disputen en worden hopelijk tijdens het aanmoedigen de nodige biertjes gedronken. Zo laten we iedereen laten zien dat Saurus de kracht is van de combinatie.
In Leiden gaan de clubheren van start op de Asopos Driekamp. Ik heb vernomen dat zij van plan zijn te taarten dit weekend! De clubdames zijn hier niet bij, want die moeten Saurus’ eer buiten de landsgrenzen verdedigen: zij maken zich op dit moment in Polen op voor de Warsaw Regatta.
Op de Bosbaan is de Koninklijke Holland Beker. Deze prestigieuze wedstrijd wordt niet alleen gestart door verschillende internationale wereldkampioenen, maar ook door onze eigen Do en Gerard. Vanwege de strenge kledingregels die hier gelden, starten zij niet in Saurusrood maar uniform gekleed in combinaties met Njord, Argo en Proteus. Goed opletten dus, als je komt aanmoedigen (tijdschema hieronder)! Vergeet in dat geval ook niet om even langs de 1750m te lopen; hier neemt Harry Welters voor het eerst dit jaar weer zijn vertrouwde plekje in. Na langdurige problemen met zijn gezondheid, is hij eindelijk weer in de gelegenheid om naar de roeibaan te komen. Hopelijk brengt zijn aanwezigheid geluk en wordt de winning streak van de afgelopen wedstrijden voortgezet.

Waar en op welke manier u dit weekend ook de eer van Saurus hoog zult houden: ik wens u veel plezier. Laten we er weer wat moois van maken!

Met rood-witte groet,

Nienke Spaargaren
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Asopos Driekamp, zaterdag
08:30 Clubheren HErv4+

Koninklijke Holland Beker, zaterdag
09:00 Dominique BLW2x, voorwedstrijd icm Njord
13:40 Dominique BLW2x, finale icm Njord
13:55 Gerard BM2x, finale icm Proteus
15:55 Dominique LW4x, finale icm Njord en Argo

Koninklijke Holland Beker, zondag
14:07 Gerard M2x, finale icm Proteus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden