|

Interesse-avond financiële structuren en Boten- en Palenplan

Waarde leden,

Altijd al eens willen weten hoe de financiële structuren van Saurus en haar stichtingen nou in elkaar zitten? Hoe wordt de aanschaf van boten gereguleerd; wanneer ligt onze eigen zware Empacher 8+ in de loods? Dit en meer wordt donderdag 9 juni 2016 uitgelegd aan de hand van twee presentaties. Om 18:00 zal Jasper Jonkers (hoofd kascontrolecommissie) aanvangen met de presentatie over de financiële constructies tussen Stichting Kantine Saurus, Stichting Pteranodon en M.S.R.V. Saurus. Ook zal de functie van de kascontrolecommissie aan bod komen. Hierna, naar verwachting rond 18:45, zal het Boten- en Palenplan, met het aanschaf- en doorschuifschema worden toegelicht door Lars. De presentaties zijn toegankelijk voor iedereen, ook het bijwonen van één van de twee presentaties is mogelijk.
We verwelkomen je graag!

Met rood-witte groet,

Sara Franke
Penningmeester h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden