|

Kleedkamer en kluisjes legen

Waarde leden,

De DRD komt eraan en daarom worden de kleedkamers leeggehaald. Graag verzoek ik iedereen zijn spullen voor vrijdagavond uit de kleedkamer te halen. Zaterdagochtend worden deze leeggehaald en zijn alle dingen die achtergebleven zijn bij de gevonden voorwerpen te vinden.

Verder verzoek ik iedere ploeg die een kluisje gebruikt in de BK aan te geven welke dit is. Wedstrijdploegen en fanatieke compoploegen kunnen gebruik maken van één kluisje per ploeg om dingen op te bergen die zij bij de dagelijkse trainingen nodig hebben. Gelieve uiterlijk vrijdagavond in de BK aangeven welk kluisje door je ploeg gebruikt wordt. Alle andere kluisjes worden op zaterdagochtend opengebroken en geleegd.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Met rood-witte groet,

Lars Plato
Botenhuiscommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden