|

Saurus wint de Varsity! Ooit!

Waarde leden,

U kent ze wel, die grote, glimmende borden met gouden plaatjes op de sociëteit. De afgelopen jaren hebben vele Sauriërs hier hun naam, jaarclub, genootschap of ander verband op laten vereeuwigen. Allen dragen de Varsity een warm hart toe en hopen de heuglijke dag mee te mogen maken dat de MSRV hier de Oude Vierrace wint. Indien dat gebeurt, bieden zij een fust aan bij de kroegjool.
Uiteraard valt er ook in de jaren dat de Varsity niet gewonnen wordt, genoeg te beleven, zoals het Oude Vierdiner. Voor een luttele 5 euro per jaar dat de Oude Vier gestart wordt, zorgen zij ervoor dat deze mooie tradities in stand gehouden kunnen worden.

Voelt u het al kriebelen? Ziet u al voor u hoe uw naam straks op de kroeg prijkt en u uw bijdrage kunt leveren aan dit festijn?
Trommel dan nu uw vrienden op en kom langs de bestuurskamer voor een machtigingsformulier. Voor slechts €15,-  bent u de eigenaar van een gouden bordje met zelfgekozen tekst!

Tot snel!

Met rood-witte groet,

Nienke Spaargaren
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden