|

Blikkenborrel

Waarde leden,

Naar aanleiding van de succesvolle Damen Raceroei Regatta  op de Willem-Alexanderbaan moge ik u namens het Bestuur der M.S.R.V. Saurus uitnodigen voor de blikkenborrel ter ere van de eerste kwalificerende blikken van dit verenigingsjaar. Het eerste blik werd getrokken door Ouderejaars Zwaar. Gerard van der Velden liet op zaterdag met een tijd van 7:20,05 zijn tegenstanders in het Beginnelingen skiff veld achter zich. Hij wordt gecoacht door Ben Bruijne en Bart Vriesema. Het tweede en derde blik van het weekend werden getrokken door Eerstejaars Licht in het Lichte Nieuwelingen en Lichte Beginnelingen vier-met veld. Allan Gramacho, Ino van der Heijden, Ivar Jole, Tom van Kraaij en Amber Brauer waren hun tegenstanders met 6:53,67 en 7:35,90 te snel af. Zij worden gecoacht door Esther Beinema, Ceryl Kuijpers en Wybren Nauta.

In de hoop u deze avond in Tenue de Ville te mogen begroeten,

Met rood-witte groet,

Felix Dijkstal
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden