|

DRD Coaches

De zon begint steeds vaker te schijnen, de zomer maakt langzaam haar intrede, en dit alles betekent ook dat de DRD (disputen-roeidag) er weer aankomt. Deze vindt dit jaar plaats op zaterdag 4 juni. Op deze dag zullen de Maastrichtse disputen strijden op onze Natte Willem voor de wisselbeker en eeuwige roem. Echter, zonder coaches geen roeiteam. Vandaar dat wij op zoek zijn naar coaches die een dispuut onder zijn of haar hoede willen nemen en begeleiden naar de overwinning. Zonnebril op, hazen/ mooie mannen in de boot, en een beetje coachen; wat wil een lid nog meer.

Wat houdt coachen in? Je gaat samen met je jaarteam, roeiploeg, commissie etc aan de slag met een dispuut en leert ze de (fijne) kneepjes van het roeien. Je bepaalt zelf, samen met je aangewezen dispuut, hoe vaak je traint, en aangezien het steeds langer licht blijft is er tijd genoeg om een (paar) keer per week te trainen. Er is geen minimaal aantal personen nodig om een `coachkader` te vormen. Vanaf maandag 2 mei kan er getraind worden. Mocht je nog steeds geen beeld hebben van wat de DRD inhoudt, check dan deze aftermovie die Viramitas vorig jaar gemaakt heeft. https://www.youtube.com/watch?v=YBmInaScU48

Zoek dus wat coaches bij elkaar en geef je op door te mailen naar gracie@msrvsaurus.nlDe deadline hiervoor is aankomende maandag, 25 April. Er is slechts een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang met opgeven. Je kan nog een voorkeur aangeven of je mannen of vrouwen wilt coachen, dan proberen wij hier rekening mee te houden. We kunnen echter niet beloven dat aan deze voorkeur voldaan kan worden.

Mochten er verder nog vragen zijn, stuur dan een mailtje naar gracie@msrvsaurus.nl of vraag het aan iemand uit de GRA-cie.

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden