|

Na beschouwing HNOT

Waarde leden,

Afgelopen weekend heeft in het zaterdag bewolkte maar zondag zonnige Hilvarenbeek de NOOC-opening plaatsgevonden bij Vidar. Op de zaterdagmiddag moesten de heren van de Top-C4 roeien in de nieuw opgerichte BokaalX. We waren allemaal heel benieuwd hoe sterk deze nieuwe eerstejaarsbokaal zou zijn. De mannen voeren twee goede time trials in de voorwedstrijden en belandden hiermee in de B-finale waar zij tweede werden in een tijd van 1:46.0; een mooie eerste prestatie.

Hun coaches, die in het clubherenveld roeiden, waren net iets langzamer: zij werden met een tijd van 1.46.3 3de in hun B-finale.
Op de zaterdag startten ook Saurus 4 (NonPulsUltra), Saurus 1 (Vivaaro), Saurus 2 (Trigger) en Saurus 6 (Androwsa). Zij wisten respectievelijk de I-finale, D-Finale, G-Finale en H-finale te halen.

Na het mooie “Slip in de Paal” feest waar we met veel SauriĆ«rs aanwezig waren, had een groot aantal op de zondagochtend een slaapgebrek of voelde zich een beetje brakjes. Toch stonden Saurus 2 (Ergonauten) en Saurus 5 (Doldwaes) al weer vroeg langs de baan. De vroege aanwezigheid van hen werd beloond met een tweede plek in de G-finale en een eerste plek in de H-finale. Het was de hele dag prachtig weer en zeker in de middag zat iedereen lekker in de zon te chillen. Zo zagen zij de boten van de TopC4-dames, Saurus 1 (Potamus) en Saurus 3 (Octagon) aan zich voorbij komen. De dames Top-C4 startte ook voor het eerst in BokaalX. Zij werden in de D-finale vierde.

We hebben genoten van dit weekend! Hopelijk biedt de Skoll Cup weer net zulk mooi weer en kunnen de teams in hun ingedeelde poule weer strijden voor de felbegeerde taarten.

Met rood-witte groet,

Chris de Haas
Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden