|

Bestuursinteresse

Waarde leden,

We zijn pas net op de helft van het verenigingsjaar. Het roeiseizoen is pas net begonnen, er zitten nog heel wat hectoliters in de tank en ook onze grote evenementen zoals de DRD en het open feest komen er nog aan. Toch wordt het langzamerhand al tijd om na te denken over de groep mensen die vanaf 12 september het stokje van ons gaan overnemen.

Graag zou ik daarom alle geïnteresseerden in een bestuursfunctie voor komend jaar of de jaren daarna willen uitnodigen voor de bestuursinteresseborrel. Deze vindt plaats op woensdag 23 maart aanstaande om 20:00 uur in onze sociëteit. Tijdens deze borrel zal uitgelegd worden welke bestuursfuncties er zijn en wat ze inhouden. Daarnaast zullen we gezamenlijk nadenken over een of twee verenigingsbrede casus. Uiteraard bespreken we ook de sollicitatieprocedure en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Indien je niet in de gelegenheid bent om te komen, maar toch geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie, kun je mij altijd mailen of bellen. Daarnaast zal op dinsdag 12 april de bestuursworkshop plaatsvinden. Hierover volgt later meer informatie.

Hopende alle geïnteresseerden te mogen verwelkomen op de borrel!

Namens het bestuur,

Met rood-witte groet,

Bob Meijer
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden