|

Heimweek

Waarde leden,
In de week van 6 t/m 11 maart gaat bestuur Meijer op welverdiende vakantie. Aan ons (het 32e) de eer om de fantastische bestuurstaken weer heel eventjes van ze over te nemen! Rode vestjes worden weer uit de kast gehaald en de mooie herinneringen van een onvergetelijk jaar komen weer boven. Bij deze speciale week hoort een speciaal programma en dat vind je hier! Zet het snel in je agenda en zorg dat je niks mist van deze week vol mooie & nostalgische activiteiten.

Op zondagmiddag gaan we met z’n allen nagenieten en uitbrakken van de SIR met een heerlijke high wine/tea. Niet alleen op zondag wordt er lekker gegeten, maar in de Heimweek van een bestuur met een echte Maastrichtenaar als voorzitter en daarnaast nog… VIER Limburgers, kan een mensa met zuurvlees niet ontbreken. Daarnaast waren de spare-ribs mensa’s onze favoriet, dus ook die komt weer een keertje terug! Ouderejaars jaarclubs kunnen weer één keer samen strijden bij een BURT- activiteit door het op te nemen tegen de eerstejaars. Op dinsdag gaan we onder leiding van Annick bootcampen, waarna iedereen welkom is om te klussen met Gerard en de boten helemaal Heineken-proof te maken. Op donderdag roeien we de Maas op om vervolgens uit te rusten bij een filmavond. Donderdagavond vindt het grootsche DOW JONES plaats en voor iedereen die het op vrijdag nog aan kan, vindt er dan nog een VriMiBo plaats.

Wij kijken ontzettend uit naar deze week en hopen jullie in groten getale te zien!

Met rood- witte groet,

Bestuur Kerckhoffs

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden