|

Inschrijven SIR

Waarde leden,

Het is al bijna zover: over drie weken is het weer tijd voor de Saurus International Regatta (SIR). Op zaterdag 5 maart zal deze wedstrijd plaatsvinden op onze eigen Zuid Willemsvaart. Velen van jullie hebben zich al opgeven als vrijwilliger, maar schrijf je nu ook in als roeier! Start deze mooie wedstrijd met je jaarclub, genootschap, verticaal, commissie of in elke andere samenstelling die je kunt bedenken. Voor de eerstejaars is deelname zeker belangrijk, aangezien het een onderdeel is van de Sparladder.

Opgeven voor de wedstrijd doe je door mij een mail te sturen met de namen van de roeiers, de eventuele stuur en het boottype dat je wilt starten. De SIR commissie zal met het indelen van de vrijwilligersshifts rekening houden met je starttijden.

Graag ontvang ik jullie inschrijvingen voor  woensdag 17 februari. Hierna zullen Lars en ik een bootindeling maken. Vanaf dat moment zullen de overgebleven boten eventueel verhuurd worden aan andere verenigingen en kan ik je niet garanderen dat er een boot voor je beschikbaar is.

Ik zie jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Met rood-witte groet,

Chris de Haas
Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden