|

Voorbeschouwing NKIR

Waarde leden,

Aanstaande zaterdag zullen onze wedstrijdroeiers en clubdames naar Amsterdam afreizen voor het Nederlands Kampioenschap Indoorroeien.
Om een indruk te krijgen van wat hen te wachten staat, kunt u Roeineds verslag van vorig jaar teruglezen via deze link: http://www.roeined.nl/2015/01/17/het-nkir-2015-de-monoloog-winnen-maar-niet-het-duel/.

De volgende roeiers zullen de strijd met zichzelf en de rest van Nederland aangaan zaterdag:

Om 10:15 zullen onze Eerstejaars Lichte Heren (Allan, Ino, Ivar en Tom) samen met Jorn het spits afbijten in het LN-veld.
Vervolgens zullen om 10:45 de Eerstejaars Dames (Eline, Louise, Sabien, Saskia en Sophie) en Anke starten in het DN-veld.
Om 13:00 is het de beurt aan onze Lichte Dames Dominique en Jacoline. Jacoline is van plan om hier een nieuw Saurusrecord neer te zetten met een tijd van 7:28!
Gerard start om 14:00 in het SB-veld. Met een streeftijd onder de 6:10 legt hij de lat hoog voor zichzelf en kan hij alle aanmoediging gebruiken om dit doel te behalen!

Na de individuele velden is het tijd voor de mensen die in een ploeg starten. Als eerste zullen dit onze Clubdames zijn. Eigenlijk zijn zij met acht, maar door een ongelukje met een grote bult en hersenschudding als gevolg, was een boot helaas genoodzaakt zich terug te trekken. Judith, Lotte, Maud en Merel zullen wel starten. Zij roeien om 14:30 een afstand van 1000 meter.
Daarna starten om 16:00 de Eerstejaars Lichte Dames (Emma, Rianne, Saskia en Tamara) het LDEJ4-veld.
We eindigen de dag om 18:00 met nog een boot die van plan is om een Saurusrecord te verbreken: Camiel, Jack, Jan-Willem, Luc, Max, Thom, Thomas en Tijmen in het EJZ-veld. Dit record staat momenteel op 06:43,1. Het belooft een spannende race te worden!

Ik wil u uiteraard van harte uitnodigen om onze roeiers te komen aanmoedigen in de Sporthallen Zuid zaterdag en wens onze roeiers alvast veel succes met deze spannende wedstrijd!

Met rood-witte groet,

Nienke Spaargaren
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden