|

Studente Vastelaovendsbal

Waarde leden,

Zoals jullie allen niet onbekend, is het carnavalsseizoen weer begonnen. Een aantal van ons heeft afgelopen 11 november op ‘’de Vriethof’’ in Mestreech onder het genot van een heerlijk pélske het vastelaovendseizoen geopend.

Om de studenten in Maastricht te laten integreren met de Maastrichtse carnavalstradities, wordt er jaarlijks door de M.S.R.V. Saurus, M.S.V. Tragos, SV Koko en SV Cirfumflex in samenwerking met de Tempeleers (dé carnavalsvereniging van Maastricht), een studenten carnavalsgala georganiseerd.

Op dit gala maak je kennis met de carnaval zoals de echte Mestreechteneere dit vieren, inclusief de Maastrichtse Prins Carnaval, die zal langskomen! Alles gebeurt natuurlijk in stijl, want een gala is geen gala zonder een dresscode. Deze zal dan ook ‘white tie’ zijn met een ‘carnavaleske touch’.

Het gala zal plaatsvinden op woensdag 13 januari 2016 vanaf 21:00 in d’n Hiemel. Voor de mensen die deze locatie niet kennen, het ligt midden in het centrum, dus wees gerust.

Er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij! Kaarten bestel je door je aan te melden via de evenementenregistratie. Dit kan tot 19 december. Na de 19e kan je de kaarten alleen nog maar via de webshop aanschaffen.

Tijdens het gala zullen de sociëteiten van de organiserende verenigingen gesloten zijn. Gevolg hiervan is dat de kaartverkoop erg voorspoedig zal gaan! Zorg dat Saurus vertegenwoordigd is op dit mooie carnavalsgala!

Veer zien uuch gere de 13e! Alaaf!

Met rood-witte groet,

Bob Meijer
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden