|

Voorbeschouwing Hel van het Noorden

Waarde leden,

Aanstaande zondag, 29 november, vindt in Groningen de Hel van het Noorden plaats, georganiseerd door de GSR Aegir. Deze wedstrijd wordt niet alleen een hel genoemd vanwege de afstand (10 kilometer oproeien, 6 kilometer racen, 4 kilometer uitroeien) maar ook vanwege de vaak helse weersomstandigheden. Op dit moment lijkt dat redelijk mee te vallen: beetje regen, beetje wind, niet zo koud. Kortom: een prima gelegenheid voor Gerard en Jorn om te laten zien wat zij kunnen in hun skiff en aan Joost en Thom om iedereen te tonen dat hun tweezonder naast veel golven vooral heel veel snelheid maakt.
Mocht u dit spektakel willen aanschouwen: om 10:00 zal de 2- aan de start verschijnen en rond 14:15 starten beide skiffjes. Tussendoor kan er in de nabijgelegen IKEA opgewarmd worden met gratis bij te vullen frisdrank en hotdogs; geen enkele reden om niet naar het hoge noorden af te reizen, dus!

Hopende u in groten getale in Groningen te zien zondag,
Met rood-witte groet,

Nienke Spaargaren
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden